Wave Wave Wave

APLIKACIONI 3P

Ju ofron mundësinë e një kredie deri në 3 Euro mbushje elektronike ose 3.5 Euro Internet 3G/4G klientëve të Telekomit të Kosovës pa asnjë kosto shtesë.

SHKARKO KËTU:

100k+

Përdorues

160k+

Shkarkime

160k+

Paisje

6k+

Abonent

3P - Pret për Pare

Ju ofron mundësinë e një kredie deri në 3 Euro mbushje elektronike ose 3.5 Euro Internet 3G/4G klientëve të Telekomit të Kosovës pa asnjë kosto shtesë.

SHKARKO KËTU!

hkarko aplikacionin 3P nga shitorja adekuate sipas platformës së telefonit tuaj të mençur.

SHKARKO KËTU!

RRETH APLIKACIONIT

Çka shërben aplikacioni 3P Vala ?

Ky aplikacion ju ofron klientëve të Telekomit të Kosovës mundësinë të merrni një kredi simbolike deri në 3 Euro si mbushje elektronike ose 3.5 Euro Internet 3G/4G pa asnjë kosto shtesë.

Merr kredi si mbushje elektronike apo internet vetëm me numër të telefonit duke përdorur aplikacionin 3P Vala.

Si mund të kthehet kredia e marrur më herët?

Për të kthyer kredinë e marrë hua, mjafton të bleni një mbushje elektronike nëpër pikat e Telekomit të Kosoves. Kredia e marrur hua do të kthehet në mënyrë automatike dhe ju mund të merrni prapë nje kredi hua në momentin kur ju duhet.

Kur mund të marrin hua klientët e Telekomit të Kosovës?

Nëse jeni klient i Telekomit te Kosovës për 3 muaj apo më shumë dhe, Nëse nuk keni hua tjetër paraprake të papaguar.

Sa është kosto e pagesës për klientët kur përdorin shërbimet e 3P?

Klientet e Telekomit të Kosovës paguajnë të njejtin çmim bazuar në atë se sa kanë huazuar. Kostoja shtesë për shërbimin e 3P është 0 (Zero) Euro.

Disa Nga Partneret